MENIU

Un tiktoker celebru a murit la 35 de ani. Bărbatul a căzut jos după ce a trecut linia de sosire în cadrul unui maraton

O tragedie a lovit comunitatea TikTok după ce un tânăr de 35 de ani, Caleb Graves, cunoscut creator de conținut și alergător pasionat, a decedat duminică, la scurt timp după ce a terminat semimaratonul de Halloween organizat la Disneyland, Anaheim, California. Caleb a trecut linia de sosire în timpul cursei de 13,1 mile, dar s-a prăbușit imediat, declanșând o intervenție medicală de urgență.

Ultimele momente ale cursei fatale

Conform martorilor, Caleb s-a ținut de piept în timp ce trecea linia de sosire, semn că se confrunta cu o stare de rău gravă. „După ce a trecut linia de sosire, cineva a observat că se ținea de piept și părea să aibă un atac de cord. A fost transportat de urgență la Anaheim Global Medical Center, însă, din păcate, a fost declarat mort aproximativ o oră mai târziu”, a declarat sergentul Matt Sutter, purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Anaheim, pentru Us Weekly.

Cauza exactă a decesului nu a fost încă dezvăluită, iar autoritățile urmează să efectueze investigații suplimentare pentru a determina ce a provocat prăbușirea bruscă a lui Caleb.

            Caleb Graves a murit la 35 de ani / Sursa foto - Facebook

Semne prevestitoare în ultimele sale postări

Într-un videoclip postat pe TikTok cu doar o zi înainte de semimaraton, Caleb a mărturisit că nu se simțea bine, dar spera să reușească să participe la cursa de a doua zi. „Nu știu ce se întâmplă, dar sper din tot sufletul să trec peste cursa de mâine dimineață”, a spus el în ultimul său videoclip.

Caleb Graves nu era doar un TikToker popular, ci și un artist pasionat. Potrivit site-ului său, Caleb era un scriitor, regizor, scenarist și producător, cunoscut pentru dragostea sa pentru alergat, călătorii și gogoși. Originar din Texas, Graves s-a stabilit în sudul Californiei, unde a continuat să-și dezvolte cariera creativă. Recent, pe 10 iulie, și-a lansat prima carte de poezii, intitulată Love, and other love.

Tragedia a șocat nu doar comunitatea online, ci și pe cei care îl cunoșteau personal, lăsând un gol imens în inima fanilor și apropiaților săi.