MENIU

UPDATE Un nou masacru armat în SUA. Cel puțin 4 morți și 6 răniți. Atacatorul a fost ucis, un polițist în stare critică - VIDEO

Un nou masacru armat a avut loc, luni, în Statele Unite, chiar în centrul metropolei Louisville, în zona sau sediul unei bănci. Cel puțin 4 oameni au murit și alți 6 au fost răniți, a confirmat poliția locală, potrivit CNN. Inițial, oamenii legii anunțaseră "mai multe victime". Atacatorul a fost și el ucis, un presupus motiv al atacului fiind răzbunarea. 

Printre cele 6 persoane rănite care au fost transportate la spital se află și 2 polițiști, unul dintre ei fiind în stare critică.

Atacatorul este și el mort, fără a fi clar dacă s-a sinucis sau a fost împușcat, au mai precizat oficialii poliției din Louisville, într-o conferință de presă, mai scrie CNN. Surse din poliție au indicat faptul că atacatorul era fost angajat al băncii, fiind plauzibil scenariul unei răzbunări.

ȘTIREA INIȚIALĂ

 

“Un trăgător activ la bancă” a fost avertismentul lansat de un polițist, în timp ce pe fundal se auzeau focuri de armă, a scris pe Twitter corespondentul unei televiziuni locale.

Video from a witness shows a chaotic scene at Old National Bank in downtown Louisville.

“Active shooter at the bank” an officer screams as multiple gunshots are fired on the background.

The details emerging from this are very grim. pic.twitter.com/Ax3Gc5imNg

— Dalton Godbey (@DaltonTVNews) April 10, 2023

 

 Autoritățile au transmis că este vorba de un alt incident cu victime multiple, aparent confirmate. - "Mass casualty incident".

 

BREAKING: An active shooting is underway at and around the Old National Bank in downtown Louisville. Details:

- Authorities say this is another \"Mass casualty incident\". Multiple casualties confirmed.

- Officers heard yelling: “Active shooter at the bank” as he told traffic… pic.twitter.com/YRsVRzWcGq

— Brian Krassenstein (@krassenstein) April 10, 2023

„Confirmăm informații despre un agresor activ... Vă rugăm să rămâneți în afara zonei”, a transmis și poliția din Louisville, în timp ce FBI a anunțat că agenții săi au intervenit la fața locului.

Mai multe articole despre:
atac armat SUA victime scoala masacru arme