MENIU

Un cuplu de ucraineni mai „special”. Au făcut sex pe balcon în timpul unui raid aerian și s-au filmat

Senzații tari în timpul raidurilor aeriene rusești. Foto/Captură video

Alarmele și raidurile aeriene par să nu-i mai deranjeze pe ucraineni. Sau cel puțin pe unii. La Kiev, cuplul s-a răsfățat cu plăceri carnale pe balconul unui bloc, în timpul uneia dintre alertele de azi pentru raiduri aeriene ale rușilor.

Potrivit canalelor metropolitane Telegram care au publicat videoclipul , la Pechersk a fost înregistrat un incident mai „special”.

„Prieteni, probabil că făcând dragoste în timpul unei alarme de pe balconul unei clădiri înalte într-un moment în care rachetele zboară prin țară provoacă emoții speciale, dar vă rog să nu vă riscați viața”, se spune în mesaj.

 
Sex în timpul unei alerte de raid aerian la Kiev

 Și în Odesa, un bărbat și o femeie  au recurs la „acte obscene”  într-una dintre facilitățile de recreere. În filmare se poate vedeaun cuplu făcând sex oral. În același timp, un bărbat fumează o narghilea, iar o femeie îngenunchează în fața lui.

Ulterior, li s-au emis somații la centrele teritoriale de recrutare și sprijin social. Ulterior, a fost declanșată o anchetă asupra faptului de sex public între un străin și o fată pe teritoriul complexului de plajă Public Beach, situat pe litoral. Mulți localnici au protestat, în special, în contextul faptului că un astfel de comportament este deosebit de cinic pe fundalul războiului.