MENIU

Un condamnat, aflat în faza terminală a unei boli, își recunoaște crima de acum 25 de ani

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din statul american Alabama s-a autodenunțat poliției. El le-a oferit detalii pe care numai ucigașul le-ar fi știut, iar toate datele s-au potrivit anchetei. 

Polițiștii nu au reușit niciodată să găsească măcar un suspect în acest caz. Americanul bolnav în vârstă de 53 de ani și-a recunoscut fapta ca să scape de povară. Polițiștii susțin că bărbatul avea remușcări și era jenat, însă a mărturisit totul. Bărbatul ar putea scăpa de închisoare dacă achită o cauțiune de 15.000 de dolari.

Johnny Dwight Whited a sunat, miercuri, la Departamentul de Poliție Decatur pentru a-și lua povoara de pe suflet, după cum se arată în raportul de arestare. Bărbatul a declarat că a împușcat mortal un om, dând detalii specifice pe care doar ucigașul le-ar fi putut cunoaște atât de bine. Toate detaliile oferite s-a descoperit că se potrivesc cu probele găsite la fața locului, astfel că Whited a fost pus sub acuzare.

Până la momentul denunțului, nici un suspect nu a fost arestat în acest caz, iar acum, la 25 de ani de la eveniment, adevăratul criminal poate scăpa dacă plătește o cauțiune de 15.000 de dolari. Apărătorul său legal nu a putut fi contactat pentru a face comentarii legate de caz, astfel că nici un motiv al crimei nu este cunoscut până la acest moment.

Trupul victimei, pe nume Christopher Alvin Dailey, a fost descoperit de un cuplu de tineri, într-o pădure. Întrebat ce i-a spus în momentul în cae și-a recunoscut vina, detectivul cu care a vorbit criminalul a declarat astfel: „Avea remușcări. Era jenat de anumite lucruri. Voia să-și ia povara de pe suflet”.

Mai multe articole despre:
criminal remuscari marturisire crima