MENIU

Un client nemulțumit a intrat cu mașina într-un hotel din Shanghai! De la ce a pornit scandalul

Incident Shanghai, China/ Captură Twitter

Incident incredibil în China! Un client nemulțumit a intrat, marți, cu mașina într-un hotel din Shanghai, provocând haos în holul unității de cazare. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident. Din câte se pare, totul a pornit de la o ceartă cu personalul în legătură cu dispariția laptopului său. Întreaga scenă a fost filmată și încărcată pe rețelele de socializare

În imaginile publicate pe rețele de socializare se vede clar o decapotabilă albă care a intrat în ușile Hotelului Central din Shanghai înainte de a da înapoi și de a intra în hol,relatează G4Media.ro care citează Le Figaro.

„A înnebunit”, pot fi auziți oaspeții uimiți spunând, în timp ce vehiculul distruge totul în calea sa. Mașina a ajuns în dreptul unei alte ieșiri, cu luminile de avarie aprinse. „Ai idee ce ai făcut?”, au strigat unii trecători, în timp ce alții încercau să îl scoată pe șofer din mașină.
Potrivit poliției, șoferul este un tânăr de 28 de ani. Acesta s-ar fi certat cu personalul hotelului după ce laptopul său a dispărut în timpul șederii sale.
 
Personalul hotelului a declarat pentru AFP că dispozitivul a fost furat și apoi găsit în afara hotelului.

Nu s-au înregistrat răniți, a precizat poliția pe rețeaua de socializare Weibo, adăugând că șoferul a fost arestat în așteptarea unei anchete.

Mai multe articole despre:
client masina hotel shanghai china