MENIU

Un britanic a pariat 5 milioane de dolari pe victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale din SUA. Ce sumă imensă ar putea câștiga

Un om de afaceri britanic a jucat cinci milioane de dolari pe o victorie a lui Donald Trump la cotă de 37/20, cea mai mare sumă pariată pe un eveniment politic până în prezent.

Fostul bancher a folosit case de pariuri private înregistrate pe mica insulă caraibiană Curacao pentru pariul său riscant la alegerile prezidențiale din SUA de astăzi, scrie The Sun.

Un amic al pariorului a spus că acesta s-a consultat cu „persoane apropiate din tabăra lui Trump” înainte de a face pariul cu risc ridicat care i-ar putea aduce un cec de aproape 15 milioane de dolari la cota de 2,85.

O sursă din industria pariurilor a declarat pentru ziarul The Sun că vestea legată de acest pariu a făcut turul industriei de profil și că este cea mai mare sumă pariată vreodată în politică.

Deși este ilegal în SUA, pariurile politice sunt populare în Marea Britanie și în multe alte țări - iar alegerile din 2020 se conturează a fi cel mai mare eveniment de pariuri din toate timpurile.

Trump a fost vedeta caselot de pariuri în 2016, iar jucătorii par să fie dornici de o repetare a performanței și de această dată.

„Donald Trump se va trezi probabil cu încă un madat prezidențial, deoarece tot mai mulți oameni cred că ar putea rămâne pentru încă patru ani la Casa Albă”, a declarat marți site-ul de comparație a pentru jocuri de noroc „OddsChecker”.

În ultimele patru ore, 71% din banii pariați la alegerile din 2020 din SUA erau pentru Trump. Alegerile din 2020 urmează un model de pariere foarte asemănător cu cel de acum patru ani. „Cu cât ne-am apropiat de ziua alegerilor, cu atât au venit mai mulți bani pentru Donald Trump”, spun specialiștii în industria pariurilor.

 

Dar misteriosul parior britanic nu a fost singur în ultimele minute de pariuri pentru titularul de la Casa Albă. Ladbrokes a spus că 3 din 4 pariuri au fost pe Trump, în ultima săptămână de campanie. Jessica O'Reilly de la casa de pariuri Ladbrokes spune că Biden este deja dat câștigător de casele de pariuri și sondaje, dar chiar și în ultima oră, pariorii continuă să-l sprijine pe Trump la cotele oferite.

Și casa de pariuri Paddy Power a spus că volumul de pariuri plasat pe cei doi candidați în ultimele 24 de ore înclină în favoarea lui Trump, cu 93% din pariuri, în timp ce Joe Biden este contorizat cu doar 7%. Biden este în continuare preferatul casei de pariuri, deși America merge la vot astăzi.

Potrivit Betfair Exchange, o persoană anonimă din Marea Britanie a pariat 1 milion de lire sterline (1,29 milioane de dolari) în weekend pe Biden că îl va învinge pe Donald Trump. Dacă Biden câștigă cursa împotriva lui Trump, plasatorul de pariuri va primi 1.986.903 dolari. Casa de pariuri a spus că 337 milioane de dolari au fost plasați în pariuri pe alegerile din 2020 din SUA.

 

 

 

Mai multe articole despre:
donald trump pariu britanic pariuri alegeri sua