MENIU

Un bărbat și-a împușcat tatăl pentru că i-a făcut o remarcă neplăcută: „Îți miros urât picioarele!”

Un incident terifiant a avut loc în Iowa, SUA. Un bărbat a fost arestat după ce și-a împușcat tatăl, provocând un șoc imens în comunitate. Motivele pentru acest act de violență sunt absolut surprinzătoare.

De la ce a pornit conflictul

David Carpenter, un bărbat de 48 de ani din Iowa, a recurs la violență extremă după ce a avut o ceartă cu tatăl său. Potrivit autorităților, conflictul a început atunci când tatăl lui Carpenter i-a făcut observația că „îi miros urât picioarele.” 

Acest comentariu aparent banal a fost suficient pentru a declanșa un atac violent. Carpenter, enervat de remarca tatălui său, a mers în dormitor, a luat un pistol și s-a întors în încăpere, unde a apăsat pe trăgaci, rănindu-și tatăl în față. Carpenter a declarat că ar fi apăsat accidental pe trăgaci, dar versiunea sa nu a fost confirmată.

Agresorul a alertat autoritățile

După incident, Carpenter a contactat autoritățile pentru a raporta împușcătura. Tatăl său a fost transportat de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Din fericire, cadrele medicale au confirmat că rănile nu îi pun viața în pericol, iar starea victimei este stabilă.

David Carpenter a fost reținut de poliție și acuzat de tentativă de omor. Pe lângă această acuzație gravă, Carpenter se confruntă și cu acuzația de punerea în pericol a minorilor, deoarece în momentul conflictului se aflau în casă și doi copii. Autoritățile continuă să investigheze incidentul, iar Carpenter a fost plasat în custodia poliției în așteptarea unui proces.