MENIU

Un adolescent a fost strivit de autobuz imediat după ce i-a furat telefonul mobil unui bătrân - VIDEO

Un incident tragic, considerat de unii drept o pedeapsă divină, a avut loc pe o stradă din Sao Paolo, Brazilia. Un adolescent a fost lovit mortal de un autobuz imediat după ce a furat telefonul mobil al unui bătrân, relatează New York Post. Incidentul șocant a fost surprins într-un videoclip distribuit pe rețeaua socială X, provocând un val de reacții și comentarii.

Jaf rapid și reacția fatală

În videoclipul distribuit pe rețeaua socială X, se poate observa cum adolescentul, în vârstă de 17 ani, atacă un bărbat de 71 de ani și îi fură telefonul mobil. Totul s-a întâmplat atât de rapid încât victima nu a avut timp să reacționeze sau să opună rezistență.

După comiterea jafului, adolescentul a încercat să fugă de la locul faptei. Într-o întorsătură bruscă a evenimentelor, el a fost lovit de un autobuz și târât câțiva metri. Accidentul a fost atât de grav încât, deși a fost transportat de urgență la spital, medicii nu au reușit să-l salveze.

Cum au reacționat oamenii

Imaginile video au stârnit numeroase reacții pe rețelele sociale. Utilizatorul care a distribuit videoclipul pe X a subliniat ironic că adolescentul a încălcat două reguli esențiale: să nu furi și să te asiguri când traversezi strada. Comentariile au variat de la condamnări la reflecții asupra justiției divine și a consecințelor rapide ale acțiunilor greșite.

 Deși circumstanțele acestei tragedii sunt extreme, ele evidențiază cât de rapid și imprevizibil pot surveni consecințele acțiunilor noastre.