MENIU

Ultima dorință a lui Alain Delon nu va fi îndeplinită: Ce au decis copiii marelui actor în privința aceasta

Una dintre ultimele dorințe ale celebrului actor Alain Delon nu va fi respectată de către familia sa. Marele actor francez, care a murit duminică la vârsta de 88 de ani, ar fi dorit ca Loubo, câinele său, un malinois belgian în vârstă de 10 ani, să fie eutanasiat și înmormântat alături de el. Cu toate acestea, copiii lui Delon au hotărât să nu dea curs acestei cerințe și au decis să-i ofere o altă soartă animalului.

Decizia familiei: Loubo va trăi, în ciuda dorinței actorului

Deși Alain Delon și-a exprimat dorința ca Loubo să fie alături de el și după moarte, copiii actorului au hotărât că nu este corect să condamne câinele la moarte. Decizia lor de a nu eutanasia animalul a fost luată nu doar din considerații morale, dar și în urma reacțiilor critice venite din partea organizațiilor de protecție a animalelor. Printre acestea, Fondation Brigitte Bardot a salutat decizia familiei Delon, confirmând că Loubo va fi îngrijit și va rămâne într-un mediu familial sigur.

Alain Delon: O legendă care și-a găsit sfârșitul la 88 de ani

Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani, lăsând în urmă o carieră cinematografică de neuitat. În ultimele luni, actorul s-a confruntat cu probleme de sănătate severe și a fost plasat și sub protecție judiciară. Moartea sa a fost anunțată de cei trei copii ai săi, care au transmis un mesaj prin care au cerut respect pentru intimitatea familiei în această perioadă de doliu. Comunicatul lor a subliniat că actorul a plecat din această lume în liniște, înconjurat de cei dragi.

Deși ultima sa dorință nu va fi îndeplinită, moștenirea lui Alain Delon rămâne puternică, iar familia sa continuă să-i onoreze memoria, asigurând în același timp bunăstarea celui care a fost un companion de nădejde în ultimii ani ai vieții sale.

„Alain Fabien, Anouchka, Anthony şi (câinele său) Loubo sunt profund întristaţi să anunţe decesul tatălui lor. Acesta s-a stins din viaţă în linişte în casa sa din Douchy, înconjurat de cei trei copii ai săi şi de familia sa. (...) Familia sa vă roagă să îi respectaţi viaţa privată în această perioadă de doliu extrem de dureroasă”, se arată în comunicatul transmis de aceștia.