MENIU

Trupul miliardarului Mike Lynch a fost recuperat din apă. Ipoteză-șoc după scufundarea iahtului de lux: legătura cu șefii spionajului 

Magnatul american Mike Lynch și fiica sa de doar 18 ani, dispăruți în urma naufragiului din largul Siciliei, au fost găsiți morți, la 4 zile de la tragedie. Potrivit anchetatorilor, cei doi nu aveau nicio șansă să supraviețuiască pentru că au rămas prinși în cabină. Între timp, ies la iveală noi informații. Mike Lynch ar fi avut legături cu serviciile secrete britanice, potrivit presei internaționale. 

Scafandrii au reușit să găsească cadavrele tuturor persoanelor date dispărute în urma tragediei. Aceștia au folosit un submarin robot în căutările intense. Trupul fiicei miliardarului, Hannah Lynch, a fost ultimul recuperat de salvatori. În total, șapte persoane au murit după naufragiul superiahtului.

Momentul în care iahtul magnatului dispărut Mike Lynch este înghițit de furtună, surprins de camere. Imagini dramatice - VIDEO

Au ieșit la iveală mai multe detalii șocante din viața miliardarului, supranumit și Bill Gates al Marii Britanii. Se pare că acesta ar fi avut legătură cu șefii spionajului.

Mike Lynch este unul dintre fondatorii unei companii de securitate cibernetică, iar Jonathan Evans, fostul șef al MI5, a făcut parte din consiliul de administrație.

Nava de 56 de metri transporta 10 membri ai echipajului și 12 pasageri, și s-a scufundat la un kilometru în largul coastei orașului Palermo după ce a fost lovită de o furtună violentă, care a provocat apariția deasupra mării a unor trombe de apă. 

Incidentul tragic s-a produs în urmă cu patru zile. Persoanele decedate sunt de naţionalitate britanică, americană şi canadiană.

Între timp, apar și ipoteze șocante. Un apropiat al magnatului englez, inculpat alături de acesta în procesul de fraudă din SUA, a murit într-un accident rutier cu doar câteva ore înainte ca nava să se scufunde. 

Mai multe articole despre:
iaht scufundat mike lynch