MENIU

Români răniţi la Bruxelles. O directoare de la Autoritate Navală Română, în spital

<p>Ce a scris pe Facebook constănțeanca rănită &icirc;n atentatele de la Bruxelles</p>

Patru români au fost răniţi în urma atentatelor teroriste din Belgia, a anunţat, marţi seară, Ministerul de Externe. Printre aceştia s-ar afla un tânăr student de 26 de ani, Claudiu Rusu, şi o directoare a Autorităţii Navale Române, Cristina Călinţaru, conform Realitatea TV.

Cristina Călințaru, directorul economic al Autorității Navale Române, a fost rănită, astăzi, în urma exploziilor din aeroportul Zaventem din Bruxelles. În prezent, ea se află internată în spital.

"Directorul economic al ANR se afla în drum spre Lisabona și trebuia să facă schimb de avion, dimineață, la Bruxelles. A fost contactată de ambasadă și se încearcă în această seară să ajungă la ea. Se află internată la Spitalul Militar, care se află la aproximativ 20 de kilometri de Bruxelles. Este lovită la picior. A fost în stare de șoc datorită a ce s-a întâmplat în jurul ei. Din fericire, situația nu este atât de gravă", a declarat Liviu Cazan, directorul Autorității Navale Române, citat de reporterntv.ro.

Un student român care locuiește de 6 ani în Bruxelles, Claudiu Rusu, a fost rănit, marți dimineață, în a doua explozie din aeroport, acesta având nevoie de cusături la un spital din apropiere.

Filmuleţul cutremurător postat de unul dintre românii răniţi în explozia de la aeroportul din Belgia

Mai multe articole despre:
Belgia atentat terorist bruxelles atentat belgia