MENIU

Trei români au murit în Italia după ce autoturismul în care se aflau s-a lovit de un copac

Consulatul României la Catania s-a autosesizat în cazul accidentului rutier produs duminică în provincia Brindisi din sudul Italiei şi a întreprins demersurile legale pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii informaţiilor referitoare la circumstanţele producerii acestuia, precizează MAE.

Totodată, Consulatul a iniţiat un demers pentru stabilirea identităţii certe a persoanelor implicate, scrie Mediafax.ro. 

Conform informaţiilor obţinute până în prezent, cele trei victime cetăţeni români se aflau într-un autoturism, care a ieşit de pe carosabil, lovindu-se violent de un copac aflat pe marginea drumului, precizează Ministerul de Externe.

MAE mai informează că la locul accidentului a intervenit serviciul de ambulanţă local, care a constatat decesul celor trei cetăţeni români.

Un membru al familiei şoferului decedat s-a deplasat la locul producerii accidentului.

De asemenea, Consulatul României la Catania a stabilit legătura telefonic cu un membru al familiei şoferului decedat şi menţine contactul cu acesta.

Trei tineri români au murit într-un accident rutier care a avut loc în apropierea oraşului Brindisi, în regiunea Puglia (sudul Italiei), a scris publicaţia La Gazzetta del Mezzogiorno.

Potrivit publicaţiei citate, accidentul a avut loc pe un drum regional, între localităţile San Vito dei Normanni şi Mesagne (provincia Brindisi, regiunea Puglia).

Mai multe articole despre:
accident morţi români Italia