MENIU

Tragedie șocantă în Anglia. Adolescentă de 15 ani, crimă diabolică: Cum și-a ucis bebelușul, fără milă - Detalii cutremurătoare

Un caz cutremurător s-a petrecut în Anglia, acolo unde o adolescentă de 15 ani și-a ucis bebelușul abia născut, apoi l-a băgat într-un sac de gunoi, relatează Realitatea PLUS. Detalii cutremurătoare au apărut în timpul procesului tinerei care are acum 19 ani. Vă avertizăm că urmează informații și detalii ce vă pot afecta grav emoțional! 

Un caz șocant zguduie Marea Britanie după ce o mamă adolescentă și-a ucis propriul copil imediat după ce l-a născut. Detaliile greu de descris despre modul în care a făcut-o ies la iveală după ce a fost acuzată pentru crimă, fiind judecată în prezent. 

După ce și-a omorât copilul, fata i-a cerut fratelui său să ducă sacul de gunoi pentru că e plin de mizerie, potrivit Realitatea PLUS. Aceasta ar fi născut singură în sufragerie, în timp ce părinții se aflau la etaj. De teama că ar urma să fie prinsă, a înfășurat copilul într-un cearceaf, apoi l-a sufocat cu vată. Gestul abominabil a fost dezvăluit de autopsie, însă fata susține că nu știa că este însărcinată și doar a scăpat accidental copilul în cap când l-a născut singură. Întâmplarea a avut loc în 2019, tânăra fiind acuzată pentru crimă. 

Tânăra, care acum are 19 ani, a făcut dezvăluiri cutremurătoare în fața instanței, în timpul procesului în care este acuzată pentru crimă. În același timp, ea neagă crima de care este învinuită, respingând acuzațiile că și-a ucis copilul. Procesul continuă, urmând să dureze șase săptămâni.

CE A FĂCUT ADOLESCENTA DE 15 ANI IMEDIAT DUPĂ CE A NĂSCUT BEBELUȘUL

Potrivit declarațiilor făcute în instanță, Paris Mayo l-a ucis pe bebelușul său - Stanley Mayo la scurt timp după ce l-a născut în casa părinților săi din Ross-on-Wye, Herefordshire, în 2019, când avea 15 ani.

Stanley s-a născut la termen sau aproape la termen în seara de 23 martie 2019 (sâmbătă). Nașterea a avut loc în sufragerie, la parter, între orele 21:30 GMT și 22:30 GMT (ora locală), în acel moment fiind singură. 

Mama și tatăl său se aflau în casă, dar la etaj, pentru că tatăl său, care e bolnav, făcea dializă la domiciliu. În casă se mai afla și fratele său.

 

ÎN CE CHINURI CUMPLITE A MURIT BEBELUȘUL - DOVEZILE DE LA AUTOPSIE

Procurorii o acuză pe Paris Mayo că în urma nașterii a agresat copilul, fracturându-i partea superioară a craniului, provocându-i o leziune cerebrală gravă.

Ea a povestit cum, după ce bebelușul a fost lovit, i-a îndesat vată în gură pentru a-l curăța, pentu că îi „ieșea din gură lichid sau sânge”, relatează BBC.

Acuzarea a explicat că la „aproximativ două ore mai târziu după naștere, dându-și seama că bebelușul era încă în viață, i-a îndesat bucăți de vată în gură și în gât”.

Autopsia a arătat că micuțul s-a sufocat după ce o bucată de vată i-a blocat esofagul. Și că vata i-a fost împinsă forțat, adânc pe gât, acest detaliu fiind descoperit doar la autopsie.

Astfel că, potrivit concluziei medicilor legiști, bebelușul a murit sufocat din cauza unei bucăți de vată ce i s-a blocat în esofag. Aceștia au scos cinci bucăți de vată din gura și gâtul micuțului.

 

CUM A VRUT SĂ SCAPE DE CADAVRUL BEBELUȘULUI SĂU - PLAN DIABOLIC

Tânăra a povestit ce a făcut mai departe cu cadavrul copilului. Paris Mayo a relatat în fața instanței de judecată că a pus trupul neînsuflețit al micuțului într-un sac de gunoi și a sperat că mama ei va crede că este gunoi de aruncat.

Astfel că, seara, înainte de a se culca, a pus sacul de gunoi pe pragul din față al ușii. 

„În dimineața următoare, ea i-a trimis fratelui său, care era în casă, acest mesaj: Când ieși afară, poți pune sacul negru la coș, te rog? E plin, mi-a fost rău aseară”, potrivit procurorului. 

 

CUM A FOST DESCOPERIT CADAVRUL BEBELUȘULUI - APELUL LA URGENȚĂ. CÂND A VENIT POLIȚIA

Planul pe care-l pusese la cale adolescenta de 15 ani a fost însă oprit de descoperirea pe care avea să o facă chiar mama sa.

Mama sa a descoperit cadavrul, a mai relatat procurorul. Când s-a uitat în sacul de gunoi a început să țipe isteric: „E un copil în pungă!”, a mai spus procurorul, potrivit The Sun.

Imediat după aceea a sunat la serviciul de urgență. Mama adolescentei i-a relatat operatorului de la Urgență că fiica sa a născut.

Potrivit relatării din instanță, în înregistrarea apelului de urgență s-a auzit cum mama s-a adresat fiicei sale, spunând: „Ai fi putut să-mi spui, draga mea, ai fi putut să-mi spui... Bietul copil” și repetând: „De ce nu mi-ai spus?". 

Poliția a fost chemată în jurul orei 8:40 (ora locală), a doua zi, duminică, 24 martie 2019, raportându-se cazul unui posibil deces de nou-născut.

 

CUM A MINȚIT ȘI NU A RECUNOSCUT CĂ ȘI-A OMORÂT COPILUL: „E VINA MEA?”

După apelul mamei la serviciul de urgență, paramedicii au găsit-o pe Paris Mayo în casă, stând cu mama sa și având în brațe copilul, care era „înfășurat într-un cearceaf” și nu dădea niciun semn de viață.

Adolescenta le-a spus paramedicilor că a născut foarte repede copilul și că nu se mișca și nu respira deloc.

În plus, fata le-a mai spus că bebelușului „îi ieșeau lucruri din gură” și că „a folosit vată pentru a încerca să-l curețe”, potrivit relatării din instanță a procurorului.

În drumul spre spital, în ambulanță, alături de mama sa și cadavrul bebelușului, Paris Mayo a fost auzită de paramedici spunând: „Este vina mea? Eu am făcut asta?”, pentru ca mai târziu să spună: „Este vina mea, este vina mea”.

 

CUM A ASCUNS SARCINA DE FAMILIA EI ȘI CE A SPUS MEDICILOR - CE A DECLARAT ÎN INSTANȚĂ

Înainte de primul termen al procesului în care este judecată pentru crimă, Paris Mayo, arestată, a fost audiată de două ori despre moartea bebelușului ei, mai întâi în 2019 și apoi în 2021.

Paris Mayo le-a declarat paramedicilor și personalului de asistență medicală că nu știa că este însărcinată și că a avut unele sângerări înainte de a se naște copilul, dar nu ca de obicei. Mai mult, sora sa mai mare ar fi întrebat-o dacă este însărcinată, dar ea a negat. Însă ea i-ar fi mărturisit unui prieten pe o rețea de socializare că era în pragul de a pune capăt unei relații pentru că a avea un copil nu ar fi fost corect față de iubitul ei de atunci, mai relatează BBC.

Adolescenta a declarat în fața instanței că nu știa că este însărcinată și că bebelușul „a căzut din ea”. Și că acesta ar fi fost mort, nu mișca, nu respira și era rece, afirmații demontate ulterior de raportul medico-legal.

La fel a declarat și la audierile de la poliție, că a născut în timp ce stătea rezemată de un pervaz, singură, în sufrageria de la parterul casei. Și că nu i-a făcut nimic copilului și că probabil s-a rănit la cap pentru că a căzut pe gresia din sufragerie. 

„Este foarte puțin probabil ca un singur impact să aibă drept rezultat fracturile grave dezvăluite de  autopsie”, a precizat, în instanță, procurorul, care a relatat că, în camera în care a născut, podeaua era în mare parte acoperită de covor.

Legat de declarațiile potrivit cărora copilul nu respira, nu plângea și nu dădea semne de viață, pentru că nu mișca, tot raportul autopsiei o contrazice pe Paris Mayo.

Medicii legiști au arătat că bebelușul era viu, dovada fiind aerul găsit în plămâni. Mai mult, micuțul avea și aer în intestine, probabil din cauza plânsului, deși tânăra susține că acesta nu a scos niciun sunet și că ar fi fost mort.

Despre vata pe care i-a îndesat-o în gură și în gât, Paris Mayo a declarat în fața instanței, la primul termen al procesului în care e acuzată de crimă: „M-am panicat și nu știam ce altceva să fac, și acesta a fost primul lucru care mi-a venit în gând, dar nu am împins așa de adânc, poate că am fost panicată, dar nu proastă... Nu asta mi-aș fi dorit”, relatează DailyMail.

„După arestarea ei, un ofițer de poliție a auzit-o pe Paris Mayo că a spus că urăște plânsul de bebeluși, după ce a auzit un nou-născut plângând la spital”, a mai relatat procurorul, adăugând că aceasta a declarat apoi poliției că nu își amintește să fi spus așa ceva și nici să fi auzit un copil plângând.

„Procuratura concluzionează că Paris Mayo a ucis copilul pentru a ascunde sarcina și nașterea sa”, a mai declarat procurorul în instanță, joi, 11 mai, la primul termen al procesului lui Paris Mayo, acuzată de crimă.