MENIU

Tragedie la raliu: Un pilot și-a pierdut viața în urma unui accident în prima etapă

Un incident tragic a avut loc în cadrul Raliului din Maroc, unde pilotul francez Frédéric Baudry a decedat în urma unui accident grav în timpul primei etape a competiției. Organizatorii au confirmat vestea printr-un anunț pe rețelele sociale, specificând că accidentul s-a produs la kilometrul 97, într-o zonă cu dune.

Cum s-a întâmplat tragedia

Baudry, un motociclist experimentat, a fost rapid preluat de echipele medicale de urgență, care au intervenit prompt cu un elicopter pentru a-l transporta la spitalul din Zagora. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, pilotul a fost declarat decedat la ora 16:45.

                                        Frédéric Baudry a murit / Sursa foto - Instagram

David Castera, directorul Raliului Marocului, a oferit detalii despre visul lui Baudry, explicând că acesta participa pentru a doua oară la competiție, având în plan să se pregătească pentru celebra cursă Dakar. „Rallye du Maroc era o etapă importantă în pregătirea sa pentru Dakar, un vis pe care îl avea de mult timp,” a declarat Castera pentru Auto Hebdo.

Organizatorii și participanții la eveniment au adus un omagiu memoriei lui Baudry, amintind de pasiunea sa pentru cursele de raliu și de ambiția de a ajunge la Dakar.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rallye du Maroc (@rallyedumaroc)