MENIU

Tragedie în lumea sportului: un fotbalist a fost UCIS în timpul meciului de debut

Tragedie în lumea sportului: un fotbalist a fost UCIS în timpul meciului de debut

Un caz înfiorător cutremură lumea sportului. Ismael Dominguez, un tânăr fotbalist de doar 15 ani, din Paraguay, a fost ucis în bătaie de rivali chiar în meciul de debut. Principalul suspect, un adolescent de numai 14 ani, s-a predat autorităților. 

Meciul de debut, în echipa clubului Nacional din oraşul San Bernardino, a fost și ultimul pentru un tânăr sportiv de doar 15 ani. Acesta a fost lovit de rivali, într-o altercație ce s-a iscat cu puțin timp înainte de fluierul de final. 

Tânărul a căzut inconștient pe gazon sub ploaia de pumni și picioare.

"El a căzut în brațele mele pentru că eu eram în mijlocul altercației unde mă dusesem în încercarea de a-i separa". A fost foarte dificil s[-i control[m pe tineri, spune antrenorul.

Doliu în fotbalul românesc. A murit fostul mare jucător și antrenor Gigi Mulțescu

Medicii celor două echipe i-au acordat primul ajutor la fața locului, însă adolescentul a fost apoi transportat la spital. Acesta nu a mai putut fi însă salvat. 

Autoritățile din Paraguay au deschis o anchetă pentru a determina circumstanțele în care tânărul a murit pe terenul de fotbal, iar principalul suspect, un adolescent de 14 ani, s-ar fi predat autorităților. 

 

Mai multe articole despre: