MENIU

TELENOVELĂ în INDIA. Soţia unui ministru a fost găsită moartă. Înainte, ea scrisese pe Twitter...

TELENOVELĂ în INDIA. Soţia unui ministru a fost găsită moartă. Înainte, ea scrisese pe Twitter...

Soţia unui ministru indian a fost găsită moartă după ce a dezvăluit pe Twitter aventura acestuia cu o ziaristă pakistaneză. Autorităţile de la New Delhi au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele morţii.

Soţia ministrului indian pentru resurse umane a dezvăluit recent că soţul ei are o relaţie amoroasă cu o jurnalistă din Pakistan.

Sunanda Puskhar Tharoor a anunţat mai întâi pe Twitter, apoi a acordat şi un interviu în care a calificat-o pe jurnalistă drept agent al Pakistanului. Ieri, ea a fost găsită moartă într-o cameră de hotel de cinci stele din New Delhi. După ce soţia politicianului nu a răspuns la mai multe telefoane, angajaţii hotelului au spart uşa camerei 345 unde aceasta era cazată. Sashi Tharoor anunţase cu o zi înainte că soţia sa este internată la spital pentru că este grav bolnavă.

Varianta sinuciderii nu a fos exclusă, însă surse apropiate anchetei au afirmat că nu a fost găsită o scrisoare de adio. Sunanda Pushkar Tharoor avea 52 de ani şi se măritase cu actualul ministru indian în 2010. Amândoi mai fuseseră căsătoriţi de două ori, iar Sunanda avea un fiu de 21 de ani.