MENIU

Surpriză incredibilă pentru un refugiat senegalez în Spania. Ce s-a întâmplat înainte de Crăciun

Un refugiat din Senegal, stabilit acum în Spania, a avut parte de o surpriză incredibilă chiar înainte de Crăciun. Bărbatul a câştigat la loterie nu mai puţin de 400.000 de euro.

Ngagne şi soţia lui au ajuns în Spania în anul 2007, după ce au călătorit într-o barcă, alături de alte peste 60 de persoane.

Cu toţii au fost salvaţi de pe apă şi duşi pe insula Tenerife. Acum, cei doi soţi locuiesc în Roquetas de Mar, pe coasta de sud a Spaniei.

"Erau 65 de oameni în barca aceea", a povestit bărbatul.

Viaţa lui Ngagne şi a partenerei lui a fost extrem de dificilă, în unele perioade fiind nevoiţi să supravieţuiască amândoi cu 5 euro pe zi, scrie BBC News. Recent însă, o "minune" s-a întâmplat: Ngagne a câştigat 400.000 de euro la extragerea specială de Crăciun a loteriei spaniole (El Gordo).

Un alt imigrant din oraş a câştigat o parte din premiul cel mare. Este vorba despre un marocan de 18 ani, pe nume Imanes Naamane, care s-a mutat în Spania când avea patru ani.

"Vom putea face multe lucruri, tot ce vrem. Înainte, aveam probleme mari", a declarat el.

De asemnea, printre norocoşi s-a aflat şi o româncă. Irina Dobraş, care munceşte ca agricultor în Roquetas de Mar, a câştigat şi ea 400.000 de euro.