MENIU

Soțul Serenei Williams, atac la Ion Țiriac: „Un clovn rasist și sexist!”

Soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, continuă disputa cu Ion Țiriac, după ce românul declarat că jucatoarea americană ar trebui să se retragă, deoarece nici vârstă, nici greutatea nu-i mai permit să joace bine.

„La vârstă asta (n.r. - 39 de ani) și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțînă decentă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Țiriac in emisiunea Rețeaua de idoli, de la TVR.

Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, a reacționat la afirmațiile fostului tenismen, comentând la o postare cu un articol din presă internațională, care a preluat declarațiile lui Țiriac.

„Pot să spun că nimeni nu da doi bani pe ce crede Țiriac”, a scris Ohanian.

„A trebuit să caut pe Google... se pare că față mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. - clovn ilustrat prin emoticon)”, a continuat el și după un timp a postat pe contul lui următorul mesaj: "2021 și nicio reținere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea."

Ion Țiriac, care deține licență turneului de 1.000 de puncte de la Madrid, nu este la prima remarcă controversată despre Serena Williams. În aprilie 2018, el s-a plâns într-un interviu acordat Sport Bild că tenisul feminin duce lipsa de personalități importante. Întrebat despre Serena Williams, Țiriac a răspuns: „Cu tot respectul, are 36 de ani și 90 de kilograme. Aș vrea altceva pentru tenisul feminin”.

Mai multe articole despre:
serena williams alexis ohanian ion tiriac disputa