MENIU

Soția lui Bute, audiată la poliţie în urma incidentului în care au murit două persoane

LUCIAN BUTE

Autoritățile canadiene fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului în care doi bărbați și-au pierdut viața, iar altul a fost rănit după ce au căzut în urma ruperii balustradei balconului unui imobil din Montreal care îi aparține pugilistului român Lucian Bute.

În acest scop, soția boxerului a mers să discute cu poliția canadiană, informează ici.radio-canada.ca, scrie Agerpres.ro.
Doi bărbați au murit și al treilea este în stare critică după ce au căzut de la balcon când balustrada de susținere s-a rupt.

Imobilul respectiv, situat în arondismentul Lachine, este în stare bună, dar clădirile din sector, aproximativ 25, sunt vechi, fiind construite în anii '60. Directorul de planificare urbană din Lachine, Michel Séguin, care s-a deplasat la locul accidentului, a estimat că "problema pare a fi ancorele de la balustradă".

Coordonatorul Comitetului de locuințe din Lachine-Lasalle, Daniel Chainey, a declarat că nu a avut solicitări sau interacțiuni în legătură cu acest imobil. Ultima plângere depusă la Comitetul de locuințe de la un locatar al acestuia datează din 2011 și viza o creștere a chiriei.

Înainte de a trece sub administrarea Montrealului, în 2002, inspecția construcțiilor din Lachine depindea de pompieri și nu existau reglementări privind salubritatea, întreținerea și securitatea locuințelor. Singura reglementare se referea la securitatea privind incendiile, care era aplicată de către departamentul de pompieri, a declarat Chainey.

Mai multe articole despre:
poliţie audieri Lucian Bute