MENIU

Soloviov, propagandistul-șef al lui Putin, viață dublă de oligarh: amantă, avere de milioane, copii în Occident

Vladimir Soloviov, cel mai cunoscut propagandist al regimului Putin, pare să se afle în aceeași situație duplicitară, bazată pe ipocrizie, ca majoritatea liderilor camarilei lui Putin. Cu toate că zi de zi tună și fulgeră împotriva Statelor Unite și a degradării morale occidentale, Soloviov deține în secret o vilă de aproape 6 milioane de euro, are o amantă celebră și își susține prosperitatea din banii rușilor de rând pe care-i îndemnă să lupte până la moarte în Ucraina.

 

Mai mult decât atât, Soloviov și amanta sa, fosta baschetbalistă Svetlana Abrosimova, ar avea împreună și doi copii care s-au născut în Statele Unite și au cetățenie americană, arată o anchetă a Fundației Anticorupție a opozantului rus Aleksei Navalnîi.

 

Vila, de trei etaje și cu piscină la Marea Neagră, este estimată la 500 de milioane de ruble rusești (peste 5,8 milioane de euro) și deținută în secret ca bun al Federației Ruse, la fel ca un apartament de aproape 150 de metri pătrați din Moscova.

 
 

 

Soloviov are și reședință permanentă în Italia, unde deține cel puțin 2 vile pe malul Lacului Como.

Fundația Anticorupție a mai descoperit că Soloviov și Abrosimova au împreună doi copii gemeni născuți în Statele Unite în 2017. De altfel, propagandistul de top al lui Putin este căsătorit și are opt copii din cele trei mariaje avute până acum.

 

Prezentatorul TV rus a mai fost pus într-o situație delicată când s-a aflat că și fiul său, în vârstă de 21 de ani, este fotomodel la Londra și n-ar avea nimic în comun cu idelile tatăl său.

 

În vârstă de 59 de ani, Vladimir Soloviov are oficial opt copii - patru băieți și patru fete - doi din prima căsătorie, unul din a doua și cinci, printre care și Daniil, din a treia.

 

Mai multe articole despre:
soloviov propagandist putin rusia ucraina