MENIU

Situație neașteptată apărută pe un site pentru adulți. O femeie l-a amenințat pe unul dintre abonați că îl va pârî soției

O femeie care activează pe platforma OnlyFans a ajuns în fața instanței după ce a fost acuzată de șantaj asupra unui abonat căsătorit, amenințându-l că va dezvălui soției acestuia faptul că îi urmărea conținutul online.

De la ce a pornit totul

 Britanica Bethan Guy, în vârstă de 26 de ani, care distribuie pe contul său fotografii și videoclipuri explicite, a reușit inițial să obțină aproximativ 600 de euro de la bărbat, după ce l-a contactat pe Snapchat în 2022. Potrivit poliției din Swindon, ea a continuat să-i solicite bani în mod repetat, susținând că va divulga secretul acestuia.

„M-am simțit blocat și fără soluții”, a declarat bărbatul într-o mărturie citită recent în tribunal. El a povestit cum presiunea pusă de Bethan i-a afectat viața de zi cu zi, făcându-l să creadă că nu are altă opțiune decât să îi plătească sumele cerute. În cele din urmă, copleșit de situație, bărbatul a decis să apeleze la poliție.

După investigații, autoritățile au arestat-o pe Bethan Guy, acuzând-o de șantaj, deși aceasta a continuat să-și administreze contul de OnlyFans până la începerea procesului. Procurorii au solicitat o pedeapsă cu închisoarea, însă judecătorul a decis o sentință cu suspendare, impunându-i și 225 de ore de muncă în folosul comunității, consiliere psihiatrică și returnarea unei părți din sumele obținute de la bărbat.

După sentință, Emma Rossiter, comisar de poliție în Wiltshire, a subliniat că astfel de cazuri de șantaj pe rețelele sociale sunt tot mai frecvente și că victimele nu trebuie să se simtă vinovate. „Înțelegem cât de greu este să raportezi un astfel de incident, însă suntem aici să ascultăm și să oferim sprijin”, a spus Rossiter.