MENIU

Scene de coșmar: Cadavrul unui bărbat a fost găsit în cuptorul din bucătăria spitalului în care se afla

Descoperire șocantă într-un spital din Anglia: cadavrul unui bărbat a fost găsit în cuptorul din bucătăria unității medicale unde era internat. Incidentul a avut loc la spitalul Kettering General Hospital din Northamptonshire și a provocat un șoc profund în rândul personalului și al comunității locale.

Cum s-a întâmplat tragedia

Pe 6 septembrie 2024, autoritățile au fost alertate de descoperirea macabră. Poliția a intervenit rapid și a început o anchetă pentru a determina cauzele morții și circumstanțele în care trupul a ajuns în cuptorul destinat preparării hranei pacienților. Deși ancheta este în curs de desfășurare, polițiștii au declarat că, până în prezent, nu există suspiciuni legate de vreo crimă.

„Ofițerii de poliție au fost solicitați vineri, 6 septembrie, la Kettering General Hospital. În prezent, nu tratăm această moarte ca fiind suspectă și vom întocmi un raport pentru medicul legist. Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii bărbatului în aceste momente dificile," a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Descoperirea a creat o stare de îngrijorare în rândul comunității din Northamptonshire. Atât angajații spitalului, cât și locuitorii sunt profund afectați și îngrijorați de evenimentul tragic. Reprezentanții consiliului local au exprimat preocupări și au promis eforturi suplimentare pentru a preveni astfel de incidente în viitor.