MENIU

Rusia, la un pas de a se destrăma din interior. Documentul secret privind dezintegrarea, pe masa lui Putin

Rusia este în pragul dezintegrării după ce mai multe regiuni vor să se separe de Moscova. Liderul de la Moscova a primit un raport secret cu republicile din Federația Rusă care nu mai respectă deciziile Kremlinului și vor să se separe. Documentul a fost oferit chiar de omul despre care se crede că l-ar putea înlocui pe Putin – este vorba de Nikolai Patrușev. Cele trei regiuni sunt foarte importante pentru Moscova, mai ales că din una dintre ele provine liderul Ramzan Kadîrov. 

Războiul lovește tot mai multe regiuni sărace din Rusia, iar după decretul mobilizării parțiale al lui Putin, rușii au început revolta față de Kremlin.

Prima republică ce vrea să părăsească Federația Rusă este Tatarstan, care de mai multă vreme dă semne că ar vrea să se separe de Moscova. Autoritățile locale susțin că scopul principal al lui Putin este să zdrobească individualitatea republicii.

Mai mult, serviciile secrete ruse au aflat că dacă elitele Tatarstanului ar organiza revolte, toată Rusia se va alătura, iar violențele vor fi extreme.
Totul, pentru s-și câștiga libertatea cu propriile mâini.

Președintele Rusiei a fost informat de aceste revolte de către secretarul Consiliului de Securitate al Federației, Nikolai Patrușev. Acesta este unul
dintre cei mai apropiați oameni ai lui Putin și cel care îl susține în război. Despre Nikolai Patrușev se crede este cel care l-ar putea înlocui pe Putin.

O altă republică care vrea să părăsească Federația Rusă este Bașkorostan, vecină cu Tatarstanul, iar de aici curentul revoluționar se poate extinde până în Siberia, unde s-a impus mobilizarea.

Cea mai importantă republică care își poate revendica autonomia este Cecenia, regiunea condusă de Ramzam Kadîrov care luptă acum în Ucraina cu fiii săi.

98 % din populația cecenă este musulmană și se opune deciziilor Kremlinului. În timp ce liderul Kadîrov se filma în sud-estul Ucrainei, oamenii din regiunea pe care o conduce protestau.

Consiliul de Securitate al Rusiei l-a informat pe Putin că dacă se vor separa republicile, politicienii instalați în aceste regiuni știu deja prea multe, printre care și chestiuni ce țin de forțele armate ruse - ceea ce reprezintă un pericol. 

Mai multe articole despre:
Nikolai Patrusev vladimir putin