MENIU

Româncă, eliberată dintr-o fermă din Sicilia, unde a fost sechestrată şi violată 9 ani

Româncă, eliberată dintr-o fermă din Sicilia, unde a fost sechestrată şi violată 9 ani

O imigrantă româncă a fost sechestrată într-o fermă din regiunea italiană Sicilia nouă ani, timp în care a fost violată de patronul pentru care lucra şi a fost forţată să facă mai multe avorturi.

Erika, o româncă în vârstă de 45 de ani, a fost sechestrată timp de nouă ani într-o fermă din localitatea Acate, situată în provincia siciliană Ragusa (sudul Italiei).

Femeia a ajuns în Italia în anul 2006, pentru a câştiga mai mulţi bani, necesari pentru a-şi creşte cei şase copii rămaşi în România. A reuşit să se angajeze la această fermă din Sicilia, dar a ajuns să fie sechestrată şi violată de patronul italian, Salvatore Nicosia, în vârstă de 67 de ani.

Timp de nouă ani, Erika, mamă a şase copii, a suportat în tăcere violenţele, de teama pierderii locului de muncă, situaţie care ar fi adus-o în imposibilitatea de a mai trimite bani familiei din România, precizează Corriere del Mezzogiorno. Femeia reuşise să fugă din fermă pentru scurt timp, dar a fost prinsă de patronul italian.

Bărbatul a violat-o de nenumărate ori, în pofida faptului că locuieşte în aceeaşi fermă împreună cu soţia şi cu un copil. Românca a fost nevoită să facă patru avorturi.

Femeia a avut curajul de a prezenta situaţia sa incredibilă unui agent al carabinierilor pe care l-a văzut trecând pe lângă gardul fermei. Carabinerii au descins vineri la ferma din provincia Ragusa şi au eliberat-o pe româncă.

Italianul Salvatore Nicosia a fost plasat în arest preventiv, fiind încarcerat în penitenciarul din Ragusa, scrie voceatransilvaniei.ro.