MENIU

Român mort în Italia! Este revoltător cum a fost comentată ştirea!

Reacţii greu de catalogat, după publicarea ştirii că un român a murit, în Italia, pe când încerca să fure conductori de cupru. Majoritatea celor care au comentat informaţia au catalogat-o ca fiind o "ştire bună".

A încercat să fure cablurile de cupru de la o cabină Enel, dar a murit electrocutat. Victima este un român de 24 de ani, Alexandru Mihai, cunoscut deja forțelor de ordine pentru fapte similare, scrie gazetaromaneasca.com.

Alarma a fost dată de partenera victimei, dar orice încercare a personalului de la 118 de a-l reanima a fost inutilă. Accidentul a avut loc la Pont Canavese, în Piemonte, în noaptea dintre sâmbătă 14 și duminică 15 aprilie. 

Ştirea, publicată de Torino Today, a generat multe comentarii șocante. 

Giulio: "O dată merg lucrurile bine, și mai sunt încă ziare care au curajul să vorbească de tragedie…"

Raimondo: "În sfârșit puțină justiție."

No invasione: "În sfârșit o știre bună."

Marowak: "Din când în când puțină justiție divină…"

Culmea este că şi ştirea despre comentariile nepotrivite ale italienilor a stârnit reacţii asemănătoare şi din partea cititorilor români.

""Păcat că a murit, trebuia să rămână în viaţă cu arsuri şi cicatrici care să-i amintească de isprăvile făcute ," a scris un cititor care s-a identificat drept Marcel, în tmp ce altul a comentat, ironic, "Acccident la locul de muncă".

Mai multe articole despre:
hoţi români rasism Italia ţigani