MENIU

Revoltă la un liceu, după ce elevii au primit ca temă să meargă la o întâlnire romantică

Părinții unor eleve din Utah, Statele Unite, s-au revoltat după ce fetele au primit o temă pentru acasă mai puțin obișnuită.

O profesoară le-a dat elevilor săi de liceu ca temă pentru acasă să iasă la o întâlnire romantică. Pentru ca acest lucru să se întâmple, a redactat un set de reguli pe care aceștia ar trebui să le respecte.

Fetele au primit cât o foaie roz pe care erau scrise câteva sfaturi considerate pline de stereotipuri sexiste de către mulți părinți.

”Mănâncă mâncarea pe care o comanzi. Nu irosi banii băiatului.

Nu te preocupa încontinuu de felul în care arăți. Nu căuta complimente. Dacă ai impresia că ești prea grasă, păstrează asta pentru tine. Arată-i că-ți face plăcere să ieși cu el. Nu petrece prea mult timp la toaletă și nu merge acolo cu prietenele tale. Vorbește cu el mai mult decât vorbește amica ta, dacă ieșiți cu tot cu ea.

Fii feminină, nu folosi un vocabular vulgar și nu înjura. Arată-i respect. Nu vorbi despre alți băieți; nu flirta cu alți băieți cât timp ești la întâlnire cu el”, sunt câteva dintre sfaturile adresate de profesoară fetelor din clasa ei. 

Părinții s-au revoltat. ”De când e întâlnirea amoroasă un subiect de temă pentru acasă?!”, a comentat mama unei eleve.

Mai multe articole despre:
întâlnire liceu profesor temă