MENIU

Răzbunarea părinților. Ce „surpriză” i-au făcut fiului pentru că nu i-a chemat la nunta lui

Mirele a avut parte de „surpriza” vieții lui, din partea părinților săi. Foto/Profimedia

Nunta este, de multe ori, un eveniment mult mai intens trăit de către părinți, decât de cei doi miri. Iar când aceștia nu se află pe lista de invitați, atunci răzbunarea poate îmbrăca diverse forme.

Părinții unui mire au avut parte de o surpriză neplăcută atunci când acesta i-a exclus fără menajamente de la nunta sa, deoarece familia logodnicei sale a considerat că nu erau „suficient de buni” pentru a participa. Cei doi părinți au fost luați prin surprindere, iar tatăl supărat a plănuit să vândă casa în care fiul său locuiește.

„Din moment ce nu ne vrea în noua lui viață, trebuie să plece”, a motivat acesta, când a apelat la o platformă de socializare pentru a cere sfaturi, notează Mirror.

În postarea sa, tatăl a explicat că el și soția sa au cumpărat o casă pentru a fi folosită de fiul lor atunci când va pleca la facultate - și a subliniat modul în care l-au susținut financiar.

El a spus că plătesc impozitul pe proprietate, plus orice taxe de întreținere, în timp ce fiul lor, care nu plătește chirie, achită doar utilitățile. Și se pare că aranjamentul a funcționat ani de zile, chiar și după ce logodnica fiului, pe care familia o plăcea anterior, s-a mutat în casă. Dar problemele au apărut atunci când cei doi și-au reunit familiile pentru a se cunoaște.

Tatăl a explicat că, în timp ce familiile se pregăteau să facă un grătar, soția și fiica sa au fost poftite înăuntru, împreună cu fiul său, logodnica și familia acesteia. Câteva minute mai târziu, soția și fiica lui au plecat supărate, și s-au întors acasă.

„Fiul nostru și logodnica lui, împreună cu familia ei, nu vă vor la nuntă”, li s-a spus celor două.

„Potrivit acestora, «nu suntem genul lor de oameni». Am rămas șocat. L-am sunat pe fiul meu și l-am întrebat despre ce este vorba. El mi-a spus că familia ei consideră că nu suntem suficient de buni și că îi vom face de râs la nuntă și că suntem cu toții «neinvitați» de la eveniment”, a mai scris bărbatul.

„Am lăsat să treacă o săptămână ca să se calmeze lucrurile și m-am dus la casa fiului meu. Acolo, am rămas stupefiat să văd că acum el locuiește cu logodnica, dar și cu viitorii socri.  După ce mi-au deschis, m-au întrebat de ce sunt acolo, iar eu le-am explicat că îmi doresc să vorbesc cu fiul meu. 

Mi-au spus să plec din casa lor. M-am pierdut cu firea și le-am spus că au la dispoziție 30 de zile să evacueze. Spuneți-i fiului meu că vând casa și că ar putea să-și găsească un alt loc unde să locuiască împreună cu voi toți. Mă duc la un agent imobiliar din oraș și pun casa la vânzare”, a mai scris bărbatul. 

Acesta fost momentul în care tatăl supărat a apelat la rețelele de socializare, dornic să afle dacă a greșit pentru că „a luat o poziție atât de dură în această privință”.

Mii de oameni au reacționat instant, mulți fiind de partea părinților mirelui. Un utilizator a scris: „NTA- Rock on man. A greșit și nu există nicio scuză să mă convingă contrariul. În general, este extrem de toxic și nu ar fi trebuit să permită nimănui să îi excludă familia”. 

„Aș fi putut înțelege dacă poate nu l-ai fi sprijinit, dar pe baza a ceea ce am citit, mă nedumerește de ce ar face asta”, a mai comentat un internaut. 

Un altul a spus că fiul „se confruntă cu consecințele firești ale acțiunilor sale”.

Mai multe articole despre:
nunta parinti casa ceremonie casatorie