MENIU

Ramzan Kadîrov, AMENINȚARE teribilă: „Veți vedea o operațiune cu adevărat specială. Să moară toți dușmanii noștri!”

Ramzan Kadîrov

Au fost noi bombardamente asupra Kievului, cinci rachete de croazieră a lovit infrastructura feroviară a capitalei Ucrainei. Este pentru prima dată în 30 de zile când Putin reia bombardamentele asupra Kievului, într-o mișcare extrem de surprinzătoare. Mai mult, liderul de la Kremlin, în interviul de ieri, a amenințat că va lovi ținte din Ucraina.

Armata rusă a bombardat Kievul, pentru prima dată în ultimele 30 de zile. Cinci rachete de croazieră au țintit din Marea Caspică, iar una dintre ele a fost interceptată.

Preşedintele Vladimir Putin a avertizat că armata rusă va lovi noi ţinte în Ucraina dacă ţările occidentale îi livrează Kievului rachete cu rază mai lungă de acţiune.

În acest context, liderul cecen Ramzan Kadîrov lansează o amenințare teribilă: În Ucraina va avea loc în următoarele zile o „operațiune specială adevărată!". 

„În zilele următoare, veți vedea o operațiune cu adevărat specială. Veți vedea acele satane fugind, nu doar din câteva orașe, ci din toată Ucraina. Așa că ne pregătim să îi facem fericiți pe adevărații patrioți ai Rusiei și bineînțeles, să moară toți dușmanii noștri!”, a spus Kadîrov.

 

Mai multe articole despre:
rusia ucraina kadirov amenintari