MENIU

Rafale de mitralieră și focuri de armă, în SUA. Un copil de 5 ani, împușcat, a stat în comă 3 luni

Sursa foto: Arhivă

Un copil în vârstă de 5 ani, din SUA, a fost împușcat în apartamentul familiei sale. Micuțul a fost supus la trei operații și a stat în comă timp de trei luni. Numărul copiilor împușcați și uciși a crescut cu mai mult de o treime față de anul precedent.

,,Cum am auzit glonțele, l-am prins pe fiul meu și ne-am lăsat jos, dar a fost prea târziu”, spune tatăl în vârstă de 40 de ani, potrivit publicației USA Today.

Băiețelul a fost supus la trei operații și a stat în comă timp de trei luni. Când s-a trezit, nu mai știa cine este mama sa. Acum, după 10 luni de la împușcături, copilul învață să meargă, să vorbească și să mănânce din nou.

Tatăl său îl duce la kinetoterapie de două ori pe săptămână. Are un ghips pe picior, un tub în stomac și un bandaj pe cap.

În 2020, peste 5.100 de minori au fost împușcați și peste 1.300 au murit. Numărul copiilor împușcați și uciși a crescut cu mai mult de o treime față de anul precedent.

La începutul lunii septembrie a acestui an, decesele provocate de arme de foc au crescut cu 13% față de anul trecut, potrivit datelor.

Mai multe articole despre:
sua focuri de arma impuscaturi coma spital