MENIU

Putin va fi îndepărtat de la putere până în anul 2023 și va ajunge într-un sanatoriu - Dezvăluirile unui fost șef al Serviciului de Informații

Vladimir Putin

Putin va fi îndepărtat de la putere până în anul 2023 și va ajunge într-un sanatoriu. Sunt ipotezele care îi prezic sfârșitul liderului de la Kremlin dezvăluite de un fost șef al Serviciului de Informații britanic – MI6.

Cel mai probabil, înlocuitorul lui putin este Nikolai Patruşev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei. Serviciile secrete speculează de mai multă vreme că Putin urmează să fie internat din cauza bolilor grave de care suferă. De-a lungul aparițiilor, liderul de la Kremlin a fost văzut că tremură, este palid, pare pierdut și pleacă din timpul întâlnirilor pentru tratementul medical. 

Sir Richard Dearlove, fost șef al Serviciului de Informații al Regatului Unit – MI6: „Dacă ipotezele mele se vor îndeplini și Putin ar dispărea într-un sanatoriu, cred că Patrushev este cel mai probabil înlocuitorul. Și, desigur, statutul în acest scenariu devine probabil permanent. Adică, nu există un plan de succesiune în conducerea rusă”.