MENIU

Putin cu pătura antiglonț la parada din Piața Roșie? Ce spune profilerul Paul Herinean

A avut Putin pătură antiglonț la parada militară? Foto/Profimedia

Profilerul Paul Herinean vine cu o ipoteză interesantă legată de celebra, deja, pătură cu care și-a acoperit picioarele președintele Rusiei, Vladmimir Putin, în timpul paradei militare din Piața Roșie de pe 9 mai.

„Pătura nu îi acoperea și genunchii. Deci, logica spune că nu și-ar proteja articulațiile, așa cum ar crede majoritatea oemnilor. Există pături de protecție antiglonț, toate serviciile secrete din lume au așa ceva. Analizăm ipoteza ca această pătură să fie folosită pe post de protecție antiglonț. Ar fi fost mai simplu dacă pe dedesubt să fi purtat ceva lenjerie care să îl protejeze de de frig.

S-ar putea să vrea să pară că este vulnerabil, nu știm. La un moment dat, în timpul discursului, a tușit, dar acest lucru este normal, având în vedere că discursul a fost destul de lung.

La parada de azi Putin nu și-a schimbat tonul comunicării, mergând tot pe declarații anti-NATO și anti-Occident. Totuși, trebuie să înțelegem că Vladimir Putin se adresează rușilor, nu neapărat comunității internaționale, unde credibilitatea lui este aproape de zero. Deci, mesajele de la Kremlin sunt construite pentru ruși și adresate acestora.

Din filmări se mai vede că ținuta sa e strânsă pe corp, iar mantia pe care o poartă ascunde pe dedesubt o vestă antiglonț. După discurs s-a plimbat printre oameni a făcut „baie de mulțime”. Vladimir Puține joacă rolul de lider carismatic, al omului din popor”, a declarat profilerul în emisiunea „Controversat”.