MENIU

Protestele continuă şi la Londra! Câteva sute de oameni strigă la unison "Uniţi luptăm şi câştigăm"

Aşa cum s-a întâmplat şi miercuri, joi seară în jur de 700 de români s-au strâns la Londra, în faţa Institutului Cultural Român, pentru a protesta faţă de ordonanţa de urgenţă aprobată de Guvern marţi noapte de Guvernul Grindeanu.

Oamenii au venit şi de această dată alături de familie şi prieteni înarmaţi cu tricolorul României şi pancarte cu mesaje împotriva Guvernului Grindeanu.

„Dacă vă pasă, ieşiţi din casă!”, “Nu staţi la ferestre, haideţi la proteste!”, „În democraţie, hoţii stau la puşcărie!”, „Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta”, "Uniţi luptăm şi căştigăm", "România trezeşte-te", au fost doar câteva dintre cuvintele adresate celor de la conducere de către românii din Londra.

Ce se întâmplă la Bucureşti

A treia zi de PROTEST în Bucureşti, după adoptarea ordonanţei pentru modificarea Codului Penal. Şi joi seară, românii au anunţat pe reţele de socializare o prezentă mare în stradă, după ce miercuri seară peste 200.000 de oameni au proteste împotriva legii privind graţierea şi a ordonanţei de modificare a Codului Penal 

Mai multe articole despre:
Londra români protest