MENIU

Prințesa Kate, alături de prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska: angajament al Marii Britanii față de țara distrusă de război

Noua Prințesă de Wales s-a întâlnit, luni, la Palatul Buckingham, cu prima doamnă a Ucrainei - Olena Zelenska și a întărit angajamentul Marii Britanii față de țara distrusă de război.

Kate a purtat o rochie neagră, semnată de Catherine Walker. Ea a vorbit cu Olena Zelenska timp de câteva minute, într-o întâlnire privată, cu puțin timp înainte ca regele Charles să găzduiască o reuniune de 500 de demnitari internaționali numită Recepția secolului la palat.

Regina Elisabeta a II-a a fost condusă luni, 19 septembrie, pe ultimul drum. Cel mai longeviv suveran al Angliei a fost înmormântată oficial - punând capăt unei zile de evenimente în onoarea ei. Sunt primele funeralii de stat organizate în Marea Britanie de la cele ale fostului premier Winston Churchill din 1965. Lideri din întreaga lume, șefi de stat și de guverne, capete încoronate au participat la funeralii. Placa ei de marmură a fost gravată „ELIZABETH II 1926-2022”.

Funeraliile Reginei Angliei: Elisabeta a II-a a fost înmormântată - ZIUA care rămâne în istorie - LIVE TEXT

Mai multe articole despre:
kate olena ucraina funeralii