MENIU

Prințesa Charlotte i-a adus un omagiu subtil străbunicii sale, Regina Elisabeta a II-a - Ce bijuterie a purtat la înmormântare

Charlotte a adus un omagiu emoționant Reginei la înmormântarea purtând o broșă cu potcoavă. Micuța prințesă, în vârstă de șapte ani, a purtat broșa pe o rochie neagră simplă și pălărie asortată.

Se spune că este prima dată când prințesa Charlotte poartă bijuterii în public. Broșa este, fără îndoială, un semn de apreciere față de dragostea străbunicii ei pentru cai.

Prințesa Charlotte a sosit la ceremonie împreună cu mama ei, Prințesa Kate, și cu fratele ei mai mare, Prințul George, înainte de a se alătura prințului William. Purta broșa cu diamant prinsă pe rochia neagră.

Cea mică s-a adaptat evenimentului formal, unde toate femeile regale sunt așteptate să poarte pălării. Regula de etichetă datează din anii 1950, când era considerat impropriu ca femeile regale și doamnele din clasa superioară să-și arate părul în public. Regina - pe care Charlotte și frații ei o numeau cu drag „Gan Gan” - era o mare fană a cailor și era adesea văzută la evenimente de acest gen.

Mai multe articole despre:
charlotte bijuterii tinuta funeralii regina