MENIU

Povestea gravidei care s-a agățat de ferestre să scape de măcelul din Bataclan

Povestea unei femei care imploră să fie ajutată de la o fereastră a sălii de concert din Bataclan face înconjurul lumii. ”Ajutor, sunt însărcinată!”, spune tânăra îngrozită de ceea ce a văzut în Bataclan, potriviti unei înregistrări video relizate de un jurnalist Le Monde.

Femeia reușit să scape din sală de concert, după ce bărbați înarmați cu AK47 au intrat și au deschis focul către mulțime, conform Daily Mail.

Se pare că iubitul și părinții tinerei au aflat că este însărcinată abia după ce au vizionat filmulețul în care aceasta implora ajutor, scrie The Sun.

Parizianca, însărcinată în 10 săptămâni cu primul ei copil, a fost poreclită ”Lady Strong Arms”, din cauza curajului pe care l-a avut când s-a prins de fereastra etajului doi ca să-și salveze viața.

”Am vrut să fac trei luni de sarcină și abia atunci să dau celorlați vestea”, a povestit tânăra. ”La concert mă aflam la balcon. Când atacatorii ai intrat în sală am coborât pe fereastră, unde am stat cam cinci minute până când cineva m-a ridicat”, a adăugat aceasta.