MENIU

O imagine cât 1000 de cuvinte. Ce a făcut un copil de refugiat după exploziile de la Bruxelles

O imagine cu un copil sirian face furori pe Internet după exploziile de la Bruxelles, soldate cu zeci de morți și răniți.

Băiatul se afla într-o localitate din Grecia și protesta alături de alți refugiați față de închiderea graniței cu Macedonia. După exploziile de marți dimineață din Belgia, copilul a luat o pancartă și a scris pe ea ”Îmi pare rău pentru Bruxelles”.

Băiatul este rănit și bandajat la o mână și pare foarte trist în această imagine, așa cum au comentat utilizatorii rețelelor de socializare care au văzut forografia.

Cel puțin 34 de persoane au murit într-un dublu atac terorist petrecut marți dimineață în capitala Belgiei. Două explozii au avut loc pe aeroportul Zaventem, unde au murit 14 oameni. O a treia deflagrație s-a produs la metrou, în stația Maelbeek, unde alte 20 persoane au decedat. Gradul de alertă teroristă în Belgia a fost ridicat la cea mai înaltă treaptă, iar Bruxelles-ul este în aceste momente complet paralizat. O armă Kalasnikov a fost descoperită în aeroport, anunţă presa belgiană.