MENIU

Nunta regală în Marea Britanie. Nepoata reginei s-a măritat. GALERIE FOTO

Nuntă în familia regală a Marii Britanii. Prinţesa Eugenie, nepoata reginei şi verişoară cu prinţii William şi Harry, s-a măritat cu omul de afaceri Jack Brooksbank. Peste 850 de invitaţi au asistat la slujba impresionantă din capela Saint George, aceeaşi unde s-a căsătorit şi prinţul Harry cu Meghan Markle. 

Prinţesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi a noua în ordinea ascensiunii la tron s-a căsătorit astăzi, într-o ceremonie impresionantă. Prinţesa a uimit cu rochia sa simplă şi elegantă, creată de o casă de modă puţin cunoscută din Londra.

Materialul - o combinaţie de mătase, bumbac şi vâscoză - a fost ţesut special pentru ea şi include motive dragi mirilor, precum ciulinul, simbol al domeniului regal Balmoral. Iar designul este unul special - spatele gol lasă să se vadă cicatricea de la operaţia de scolioză suferită de prinţesă în copilărie. Ea speră că astfel va încuraja tinerele să nu se conformeze standardelor clasei de frumuseţe. 


Prinţesa Eugenie şi Jack Brooksbank şi-au unit destinele în faţa a 850 de invitaţi aleşi pe sprânceană. Aproape întreaga familie regală, cu excepţia soţiei prinţului Charles, Camilla. Gurile rele spun că aceasta nu s-a înţeles niciodată cu fraţii soţului ei.

Ducesa de Cambridge a ales o rochie roz aprins, semnată Alexander McQueen, în timp ce ducesa de Sussex a optat pentru o ţinută bleumarin, creată de Givenchy. Lor li s-au alăturat vedete precum Demi Moore, Robbie Williams sau Naomi Campbell.

Vântul le-a făcut probleme la intrarea în biserică micilor domnişoare şi cavaleri de onoare, printre care prinţesa Charlotte şi prinţul George, copiii prinţului William şi ai lui Kate.


După ceremonie, tinerii căsătoriţi au salutat mulţimea şi au făcut o scurtă plimbare cu trăsura prin Windsor. 

Ceremonia este urmată de două recepţii - una organizată de regină, iar cea de-a doua de tatăl miresei, ducele de York. 

Mai multe articole despre:
foto printesa eugenie nunta regală britanică