MENIU

Noi dezvăluiri despre Jihadi John, călăul Statul Islamic:a urmat o terapie pentru gestionarea furiei

Noi detalii ies la iveala despre Mohammed Emwazi, cunoscut pana zilele trecute drept "John jihadistul", calaul Statului Islamic.

Britanicul, care a urmat cursurile scolii Quintin Kynaston, a avut nevoie de terapie pentru a-si controla furia, a dezvaluit un fost profesor al sau, citat de BBC, scrie Ziare.com.

Mohammed Emwazi s-a incaierat in liceu cu mai multi elevi, asa ca a facut terapie pentru gestionarea furiei, potrivit dascalului. Profesorul a mentionat, insa, ca terapia a functionat in cazul tanarului rebel, catalogand-o chiar drept "o poveste de succes".

Calaul gruparii Statul Islamic, cunoscut pana mai ieri drept John jihadistul, s-a dovedit a fi Mohammed Emwazi, nascut in Kuweit si venit in Marea Britanie cand avea sase ani.

Autoritatile americane sustin ca l-au identificat inca din septembrie, insa nu au dezvaluit niciodata despre cine este vorba.

Un fost ostatic, care a fost detinut aproape un an, a declarat ca barbatul este inteligent, educat si un credincios devotat al invataturile islamice radicale.

Mai multe articole despre:
terorist decapitare ISIS Mohammed Emwazi jihadi john