MENIU

Monstrul care și-a terorizat familia timp de 23 de ani. Poliția a găsit cadavre de bebeluși ascunse în grădină

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din Brazilia a fost arestat sub acuzația că și-a ținut soția și cei șapte copii ostatici timp de peste 23 de ani, timp în care a comis acte de violență extremă, abuzuri psihologice și fizice. Printre acuzațiile aduse se numără sechestrarea, violul unei persoane vulnerabile, instigarea repetată la avort și ascunderea cadavrelor unor bebeluși.

Un individ și-a chinuit familia mai bine de 20 de ani

Cazul șocant a avut loc în zona rurală Novo Oriente de Minas, situată în nordul statului Minas Gerais. Poliția braziliană a descoperit că, în această perioadă, bărbatul și-a forțat partenera să avorteze de trei ori, inclusiv un făt de opt luni, și a violat-o pe una dintre fiicele sale. De asemenea, mai multe cadavre de bebeluși, presupus provenite din avorturi forțate, au fost îngropate în curtea casei familiei.

Ancheta a început după ce una dintre fiicele bărbatului, devenită victimă alături de ceilalți frați și surori, a depus o plângere la autorități. Aceasta a dezvăluit detalii despre abuzurile îndurate de familie, care includeau violență, manipulare și control extrem. Conform poliției, femeia a fost forțată să rămână izolată în casă pe aproape întreaga perioadă de coabitare cu agresorul, ieșind rareori, și atunci doar pentru cumpărături, mereu sub supravegherea bărbatului.

În timpul anchetei, s-a descoperit că bărbatul a avut o relație incestuoasă cu una dintre fiice, pe care a forțat-o să avorteze. De asemenea, au fost găsite dovezi că acesta a practicat acte libidinoase cu celelalte fiice, spionându-le prin pereții casei și controlându-le fiecare mișcare.

Bărbatul neagă acuzațiile

Corpurile fetușilor au fost descoperite în grădina locuinței, iar autoritățile au găsit și un body de bebeluș îngropat acolo. Bărbatul este suspectat că a agresat și alte persoane din familie, inclusiv pe soacra sa, care ar fi murit după ce i-a fost refuzat accesul la asistență medicală.

În ciuda gravității acuzațiilor, bărbatul neagă toate faptele, susținând că și-a tratat mereu familia cu afecțiune și că a fost un tată iubitor. După finalizarea anchetei, bărbatul a fost plasat în arest, iar familia sa a fost mutată într-o locație sigură, într-un alt stat.

Cazul amintește de tragedii similare, cum ar fi cel al lui Josef Fritzl, cunoscut sub numele de „monstrul din Amstetten,” și ridică semne de întrebare privind mecanismele de protecție socială din zonele izolate. Autoritățile din Brazilia continuă investigațiile pentru a elucida toate detaliile acestui caz terifiant.