MENIU

Momentul în care iahtul magnatului dispărut Mike Lynch este înghițit de furtună, surprins de camere. Imagini dramatice VIDEO

Momentul în care iahtul magnatului dispărut Mike Lynch este înghițit de furtună, surprins de camere. Imagini dramatice/ Captură video

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul în care o furtună puternică de pe coasta Siciliei a înghițit iahtul de lux „Bayesian”, care transporta 22 de persoane la bord. În urma tragediei, un milionar britanic și trei alte persoane, doi cetățeni americani și un canadian, au dispărut fără urmă. 

Iahtul de lux era ancorat la aproximativ o jumătate de milă de coasta Porticello când s-a scufundat în jurul orei 5.00 dimineața, ora locală, luni, pe măsură ce zona era lovită de o furtună, scrie The Independent.

În imaginile alb-negru se poate vedea catargul înalt al ambarcațiunii, în timp ce ploaia pare să cadă cu putere.

Oficialii italieni au declarat că se tem că magnatul britanic din domeniul tehnologiei Mike Lynch și alte cinci persoane ar fi fost prinși în interiorul ambarcațiunii. Cu toate astea, un expert a sugerat că aceștia ar fi putut folosi golurile de aer pentru a supraviețui.

Printre persoanele dispărute se numără și peşedintele Morgan Stanley International Jonathan Bloomer.