MENIU

MOMENT DRAMATIC: O tânără, aruncată câţiva metri în aer de un taur

O tânără a fost luată în coarne de un taur
<p>MOMENT DRAMATIC</p>

Luptele cu tauri sunt îndrăgite nu numai în Spania, locul de "baştină" al acestora, ci în lumea întreagă. Oameni dornici de adrenalină intră în arenă pentru a se înfrunta cu animalele furioase. Unii dintre curajoşi îşi văd moartea cu ochii când se află faţă în faţă cu un taur. Este ceea ce i s-a întâmplat unei tinere, la Festival Taurilor din Costa Rica.

Incidentul de la Festivalul din oraşul costarican Zapote s-a petrecut sub ochii îngroziţi ai spectatorilor şi comentatorilor care au văzut cum o tânără îmbrăcată în portocaliu, este atacată de un taur de 500 de kilograme.

Pe nume El Cinquenta, taurul este cunoscut ca fiind extrem de rapid şi a luat-o prin surprindere pe tânăra care stătea pe marginea arenei. Ea nu a mai avut loc să se caţere pe panourile care înconjoară terenul pe care se desfăşoară luptele şi nu a mai avut altă scăpare decât să fugă din calea taurului. Acesta a luat-o în coarne şi a aruncat-o câţiva metri în aer.

Mai multe echipe de paramedici au ajuns imediat lângă tânăra care s-a prăbuşit peste spectatori. Spre uşurarea tuturor ea s-a ridicat zâmbitoare şi chiar a acordat un scurt interviu unei televiziuni locale.

Mai multe articole despre:
taur rănit arenă corida lupte cu tauri