MENIU

Moarte cumplită pentru un tânăr fotbalist. Și-a pierdut viața într-un accident rutier din cauza vitezei

Clubul Independiente Jrs, echipă afiliată grupării Independiente del Valle, a anunțat cu profund regret decesul fotbalistului său, Roberto Cabezas, în urma unui grav accident rutier produs marți dimineața.

 În aceeași mașină se afla și colegul său de echipă, Marco Angulo, care se află în prezent în stare critică. Informația a fost transmisă de agenția EFE și preluată de Agerpres.

„Suntem profund îndurerați de pierderea jucătorului nostru, Roberto Cabezas, care și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație în dimineața zilei de marți. Transmitem sincere condoleanțe familiei și prietenilor săi și ne exprimăm solidaritatea cu toți cei afectați de această pierdere”, a precizat clubul într-un comunicat oficial.

Cum s-a produs tragedia

Accidentul a avut loc pe o autostradă din Quito, capitala Ecuadorului, când vehiculul în care se aflau cei cinci pasageri s-a răsturnat. Roberto Cabezas, în vârstă de doar 22 de ani, a murit pe loc, iar un alt pasager și-a pierdut, de asemenea, viața din cauza rănilor severe suferite. Potrivit declarațiilor oferite de Carlos Semblantes, director adjunct al Controlului Traficului și Siguranței Rutiere, șoferul mașinii a pierdut controlul din cauza vitezei excesive.

Marco Angulo, un alt fotbalist promițător din cadrul echipei, se află internat în spital, iar starea sa rămâne extrem de gravă, cu un prognostic rezervat. Incidentul a provocat un val de tristețe în comunitatea fotbalistică din Ecuador, iar colegii și fanii își exprimă susținerea pentru familiile celor afectați de această tragedie.

Clubul Independiente del Valle a anunțat că va organiza o ceremonie de comemorare în memoria lui Roberto Cabezas și că își va oferi sprijinul complet familiilor celor implicați în accident.