MENIU

Mesajul lăsat de Prințesa Diana fiului ei, William. E sfâșietor!

Lady Di și-ar fi presimțit moartea, susțin cei care au cunoscut-o îndreaproape pe ”Prințesa inimilor”. De aceea, frumoasa Diana a lăsat, cu limbă de moarte, un mesaj de suflet fiului ei cel mare, Prințul William, pe o casetă veche.

În înregistrare, Prințesa Diana îi dă sfaturi de viață Prințului dar și viitoare sale soții, pe care nici măcar nu o întâlnise.

”Știu că vei fi frumoasă, deșteaptă și independentă. Știu că te-aș adora și ne-am împrieteni pe loc. Cred că ești o persoană cu adevărat specială. Dacă nu ai fi, nu ai fi devenit soția lui William. Să fii soție de prinț și viitoare regină este foarte greu. Caută să pui căsătoria mai presus de orice titlu nobiliar și presiune publică”, spune Diana în mesaj, prezicând parcă și faptul că fiul său și soția lui îi vor dărui mai mult de un nepot.

”Să le spuneți copiilor voștri, tu și soția ta, că bunica lor i-ar fi iubit foarte mult. Bucurați-vă de fiecare minut petrecut cu ei. Spuneți-le că îi veghez de sus”, sunt cuvintele transmise de Diana în înregistrarea adresată lui William și lui Kate Middleton.

Mai multe articole despre:
prinţesa Diana prinţul William Kate Middleton