MENIU

Măsura UNICĂ adoptată de o ţară din Europa. Ce le va face de acum pedofililor

Irlanda este pe cale să devină prima ţară din Europa care va ANULA paşaportul tuturor persoanelor condamnate pentru pedofilie, într-un efort de a le împiedica să călătorească în ţări sărace şi să găsească noi victime.

Australia a devenit, în cursul anului 2017, prima ţară din lume care să introducă o legislaţie restrictivă pentru cetăţenii condamnaţi pentru pedofilie şi care încearcă să călătorească în străinătate.

Acum Irlanda îi va urma exemplul, legislaţia urmând să fie finalizată în luna octombrie, ţara urmând să fie prima din Europa în care pedofilii condamnaţi nu vor putea călătoiri în străinătate.

Campania este condusă de Fratele Shay Cullen, un misionar irlandez nominalizat la Premiul Nobel pentru pace şi care conduce o organizaţie caritabilă destinată copiilor abuzaţi din Filipine. Preotul a explicat că măsura îi va împiedica pe pedofili să călătorească în ţări aflate în curs de dezvoltare, cum este şi Filipine, unde turismul sexual şi prostituţia copiilor sunt foarte dezvoltatea, scrie Irish Times.

Mai multe articole despre:
0 paşaport Irlanda pedofili