MENIU

MASACRU în Afganistan - Cel puțin 36 de tineri uciși și zeci de răniți, după explozia la o școală religioasă - FOTO&VIDEO

MASACRU în Afganistan - Cel puțin 36 de tineri uciși și zeci de răniți, după explozia la o școală religioasă

Masacru la o școală religioasă din nordul Afganistanului. Peste 60 de victime printre elevii prezenți, în explozia petrecută miercuri, la orele prânzului. Talibanii au anunțat că nu se cunoaște deocamdată cine este autorul tragediei. 

Cel puţin 36 de tienri au fost uciși, iar alți 30 de elevi dintre cei prezenți au fost răniți, miercuri, într-o explozie la o şcoală coranică, în oraşul Aybak, în nordul Afganistanului.

„O explozie a avut loc miercuri, la prânz, în jurul orei 12:45 (ora locala) în interiorul școlii, în centrul orașului. Mulți băieți învață aici”, a spus guvernatorul provinciei Samangan, care a anunțat că „nu a existat o revendicare imediată”.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Federal de Interne, Abdul Nafi Takor, a confirmat explozia și a anunțat că s-a început o anchetă, potrivit aljazeera.com.

„Investigatorii și orțele noastre de securitate lucrează pentru a identifica autorii acestei crime de neiertat și a-i aduce în fața justiției”, a spus Takor.

Imagini șocante au fost publicate pe rețelele de socializare după explozie. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional - VIDEO.