MENIU

Mărturia halucinată a unui român stabilit în Siria, după atentatele din Paris

Mărturii şocante şi imagini absolut cutremurătoare despre atrocităţile din Siria. Un român stabilit acolo şi-a transformat contul de Facebook într-un adevărat jurnal de război. Românul stabilit în Siria spune că s-a mutat în anul 2010 în zona de conflict.

Într-o postare pe Facebook, românul îi acuza pe liderii politici ai Franţa de producerea atentatelor sângeroase de la Paris.

“Scumpa noastră Franţa culege ceea ce a semănat, din păcate. Din păcate pentru civilii nevinovaţi, caci aceştia suferă, nu marionetele care conduc Franţa. Din păcate , în timp ce ei îşi vedeau linistiţi de viaţă, aviaţia franceză bombarda ţinte civile şi ţinte ale Armatei Siriene sub pretextul ca „atacă ISIS”. Franţa nu a atacat niciodată ISIS! Presa a spus că teroriştii din Paris au strigat „pentru fraţii noştri din Siria „, făcând referinţă la posibili terorişti ucişi de francezi , dar cum aceştia nu au efectuat de fapt raiduri asupra ISIS tind să cred că ce s-a întâmplat a fost o operaţiune sub „steag fals” care urmează să fie folosită de francezi ca pretext pentru a intra pe teritoriul sirian oferindu- le astfel ajutor teroriştilor din opozitie”, scrie Liviu, românul care trăiește în zona de conflict, conform cancan.

Mai multe articole despre:
Siria mesaj român