MENIU

Mark Zuckerberg îşi va obţine, în sfârşit, diploma de absolvire a Universităţii Harvard

Deşi a renunţat la facultate după doi ani pentru a-şi dezvolta o afacere de succes, se pare că fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, îşi va obţine în curând diploma de absolvire. 

Mark Zuckerberg nu se va întoarce sub nici o formă pe băncile facultăţii, ci va primi o diplomă onorifică de absolvent al făcultății și o robă onorifică de doctor. Acestea îi vor fi înmânate fondatorului Facebook în câteva luni, când Zuckerberg va ține discursul de început de an în fața studenților de la Harvard.

Mark Zuckerberg a renunțat după aproximativ doi ani de studiu la Harvard. Dintre toate personalitățile importante din tech care au făcut respectivul gest, se pare totuși că CEO-ul Facebook va ajunge să-și vadă diploma de absolvire în viitorul apropiat, scrie playtech.ro.

Bill Gates, Steve Jobs, Michael Dell, Paul Allen sau Mark Zuckerberg sunt doar câteva exemple de oameni foarte realizați care au părăsit facultatea în primii ani de studiu. În cea mai mare parte, aceștia au făcut gestul aparent inconștient cu scopul de a se concentra în întregime pe o afacere ce se afla încă la început, dar părea că are potențial.