MENIU

Luca și-a ucis părinții pentru bani. Cuplul a fost măcelărit în propria casă

Un bărbat și-a ucis părinții după ce aceștia au refuzat să-i mai ofere bani. Incidentul s-a petrecut în localitatea Fano din Italia, unde cei doi bătrâni, în vârstă de 70 și 75 de ani, au fost măcelăriți în propria locuință. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Sfârșit tragic pentru doi bătrâni

Cei doi bătrâni au avut parte de un sfârșit tragic, fiind uciși cu brutalitate de propriul fiu. Luca Ricci, în vârstă de 50 de ani, este acuzat că și-a omorât părinții după ce aceștia au refuzat să-l mai sprijine financiar. Fiul lor, plin de datorii, a recurs la acest gest extrem când nu a mai primit ajutor din partea părinților.

Luca Ricci a fost cel care a alertat poliția după comiterea crimei. În urma unui interogatoriu intens de 16 ore, acesta și-a recunoscut fapta. Polițiștii au aflat că Luca, după ce își pierduse casa din cauza datoriilor, a fost respins financiar de părinții săi și, în disperare, a decis să-i ucidă.

Cum și-a ucis individul părinții

Mama lui Luca a fost sugrumată, iar tatăl său, Giuseppe Ricci, a fost lovit repetat în cap cu un ciocan. Cadavrele au fost găsite cu multiple leziuni, iar Giuseppe avea craniul spart și numeroase alte răni pe corp.

Luca Ricci a fost arestat de polițiști pentru omor multiplu, agravat de cruzime. El este și tatăl a doi copii. Criminaliștii au desfășurat cercetări amănunțite în locuința sa pentru a strânge dovezi. În urma investigațiilor, un ciocan, posibil arma crimei, a fost găsit în bazinul din grădină. Reconstituirea crimelor a confirmat brutalitatea atacului, evidențiind capul spart al bătrânului.

Individul urmează să fie judecat pentru faptele sale, iar cazul a stârnit un val de indignare și tristețe în comunitatea locală. Poliția continuă să investigheze toate circumstanțele acestei tragedii pentru a aduce claritate și justiție.