MENIU

Luana Rednic, fata lui Mircea Rednic: Eram în aeroport, m-am ascuns sub masă, s-au auzit împuşcături

Luana Rednic, fiica antrenorului de la Dinamo, s-a aflat în aeroportul din Bruxelles în momentul celor două explozii de marţi dimineaţă.

"Asteptam la check-in si s-a auzit o bubuitura foarte tare. După prima, la 15 secunde a venit un vant foarte puternic si o caldura şi s-a auzit o alta explozie, la alta intrare. S-a prabusit tavanul si dintr-o data un fum si praf foarte mult.

Eu m-am luat dupa multime si am avut noroc ca m-a luat de mana un barbat si m-a bagat intr-un birou, sub masa. S-au auzit focuri de arma. Am trecut pe langa oameni care erau raniti, nu stiu daca mai erau in viata. Am iesit cat mai repede afara. Am ocolit zona unde s-a prabusit tavanul si dupa aceea am trecut de raniti, de fum si am iesit afara.

Aeroportul a fost evacuat pe pista, langa avioane. Veneau din ce in ce mai multi oameni. Am stat juma de ora pe pista, nimeni nu ne spunea nimic. Erau niste angajati din aeroport, care nu stiau ce sa faca. Lumea incepea s-o ia pe autostrada si am plecat si eu pe aacolo. A venit o prietena sa ma ia. Acum, lumea sta in casa, e alerta maxima.

Cu masina o sa vin in Romania, in niciun caz cu avionul", a spus Luana Rednic la Realitatea TV.

Mai multe articole despre:
Luana Rednic belgia atentate