MENIU

Loz câștigător de 500.000 euro, furat în Italia. Hoțul, prins în aeroportul din Roma, de unde pleca în vacanță

Sursa foto: Arhivă

Un bărbat din Italia a fost arestat pe aeroportul din Roma, după ce a fost acuzat că a furat un loz câștigător, în valoare de 500.000 de euro. Acesta se pregătea să plece într-o vacantă de lux.

O femeie de 70 de ani s-a prezentat într-o tutungerie din Napoli cu un loz câștigător, pe care unul dintre angajați l-a validat. Lozul i-a fost apoi prezentat și lui Gaetano Scutellaro, identificat inițial ca fiind unul dintre proprietarii tutungeriei. Bărbatul a sărit cu lozul pe un scuter și a fugit, scrie publicația italiană LaRepubblica.

Bărbatul a fost prins pe un aeroport din Roma, în timp ce se pregătea să plece în Spania. Acesta nu avea lozul câștigător la el și a spus că l-a depus într-o bancă unde s-a oprit înainte de a ajunge la aeroport.

Între timp, agenția loto a blocat lozul și ulterior, bărbatul a spus că el este proprietarul biletului câștigător și că i-ar fi cerut unei cunoștințe să îl cumpere. În plus, acesta a precizat că a crezut inițial că a câștigat 500 de euro, dar, odată descoperită suma, a recuperat lozul și a plecat pentru că i-a fost frică să rămână la Napoli.

Povestea nu i-a convins pe procurori, care au decis să-l aresteze pentru furt.

Mai multe articole despre:
loz castigator italia furt aeroport roma hot